Kannatusyhdistys

Vaasa English Playschoolin kannatusyhdistys Ry

Playschoolin toimintaa ylläpitää Vaasa English Playschoolin kannatusyhdistys ry.  Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää englannin kielen taitoa erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa sekä  tarjota lasten kehitystä ja oppimahdollisuuksia edistäviä päivähoitopaikkoja. Yhdistys ei pyri hankkimaan siihen osallisille taloudellista hyötyä.
Yhdistyksellä on hallitus, johon kuuluu vähintään kolme ja enintään kahdeksan varsinaista jäsentä, joista vähintään puolet pyritään mahdollisuuksien mukaan valitsemaan Playschoolia käyvien lasten vanhempien tai huoltajien piiristä. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa aina vuodeksi kerrallaan.

Vuonna 2016-2017 kannatusyhdityksen hallitukseen kuuluvat seuraavat henkilöt:
 
Puheenjohtaja: Pauliina Pasanen
Varapuheenjohtaja: Pertti Perälä
Talousvastaava: Jani Karlsson
Jäsenet:
Kai Koskinen
Mireka Harju
Anna Kokkonen
Markku Vesala
 
Varajäsenet:
Minna Backman
Mervi Turunen

Voit tukea Vaasa English Playschoolia liittymällä kannatusyhdistyksemme jäseneksi. Jäseneksi liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen: teija.vahalummukka@vaasaenglishplayschool.fi

Jäseneksi liittyminen on maksutonta. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa ja näin ollen todellinen mahdollisuus vaikuttaa Playschoolin toimintaan.