Kannatusyhdistys

Vaasa English Playschoolin kannatusyhdistys Ry

Playschoolin toimintaa ylläpitää Vaasa English Playschoolin kannatusyhdistys ry. Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää englannin kielen taitoa erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa sekä tarjota lasten kehitystä ja oppimahdollisuuksia edistäviä päivähoitopaikkoja. Yhdistys ei pyri hankkimaan siihen osallisille taloudellista hyötyä.
Yhdistyksellä on hallitus, johon kuuluu vähintään kolme ja enintään kahdeksan varsinaista jäsentä, joista vähintään puolet pyritään mahdollisuuksien mukaan valitsemaan Playschoolia käyvien lasten vanhempien tai huoltajien piiristä. Hallituksen jäsenet valitaan yhdistyksen vuosikokouksessa aina vuodeksi kerrallaan.

Vuonna 2018-2019 kannatusyhdityksen hallitukseen kuuluvat seuraavat henkilöt:
 
Puheenjohtaja: Pauliina Pasanen
Varapuheenjohtaja: Kai Koskinen
Talousvastaava: Pertti Perälä
Jäsenet:
Anna Kokkonen
Johanna Kauppi
Minna Backman
Henkilökunnan edustaja ja hallituksen sihteeri: Teija Vähälummukka
 
Varajäsenet:
Anniina Koskinen
Riikka Perälä
Sakari Pasanen

Voit tukea Vaasa English Playschoolia liittymällä kannatusyhdistyksemme jäseneksi. Jäseneksi liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen: teija.vahalummukka@vaasaenglishplayschool.fi

Jäseneksi liittyminen on maksutonta. Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa ja näin ollen todellinen mahdollisuus vaikuttaa Playschoolin toimintaan.