Haku vieraskieliseen varhaiskasvatukseen alkaa 3.2.2020

Haku vieraskieliseen varhaiskasvatukseen alkaa 3.2.2020

Vuonna 2015 syntyneiden lasten haku elokuussa 2020 alkavaan vieraskieliseen varhaiskasvatukseen alkaa maanantaina 3.2.2020. Haku tapahtuu aikavälillä 3. – 17.2.2020. Päivähoitopaikkaa haetaan sähköisesti Vaasan kaupungin verkkosivustolla:

https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/varhaiskasvatus-ja-koulut/varhaiskasvatus/varhaiskasvatusta-eri-kielilla/vieraskielinen-varhaiskasvatus/

Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei huomioida. Hakuajan jälkeen mahdollisesti vapautuvista paikoista tiedotetaan tällä sivulla ja vapautuvia paikkoja voidaan hakea erikseen ilmoitettuna hakuaikana.

Lisätietoa hakuajasta ja hakumenettelystä antaa päiväkodin johtaja Teija Vähälummukka Puh: 050 5700556 / teija.vahalummukka@vaasaenglishplayschool.fi

Tervetuloa mukaan toimintaamme!