Haku vieraskieliseen varhaiskasvatukseen on alkanut

Haku vieraskieliseen varhaiskasvatukseen on alkanut

Vuonna 2016 syntyneiden lasten haku elokuussa 2021 alkavaan vieraskieliseen varhaiskasvatukseen alkaa maanantaina 1.2.2021. Haku tapahtuu aikavälillä 1. – 15.2.2021. Päivähoitopaikkaa haetaan sähköisesti Vaasan kaupungin verkkosivustolla:

https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/varhaiskasvatus-ja-koulut/varhaiskasvatus/varhaiskasvatusta-eri-kielilla/vieraskielinen-varhaiskasvatus/

Hakuajan ulkopuolella tulleita hakemuksia ei huomioida. Hakuajan jälkeen mahdollisesti vapautuvista paikoista tiedotetaan tällä sivulla ja vapautuvia paikkoja voidaan hakea erikseen ilmoitettuna hakuaikana.

Lisätietoa hakuajasta ja hakumenettelystä antaa päiväkodin johtaja Nina Södergård Puh: 050 3307712/nina.sodergard@vaasaenglishplayschool.fi tai Teija Vähälummukka Puh: 050 5700556 / teija.vahalummukka@vaasaenglishplayschool.fi

Tervetuloa mukaan toimintaamme!